Over 1500 barn og unge i aktivitet på barneidrettens dag


Barneidrettens dag er et samarbeidsarrangement mellom Østfoldhallene og idrettsrådet i Fredrikstad (FRID). Arrangementet er gratis til alle barn og unge og de har kunnet prøve seg på i alt 26 forskjellige idrettsaktiviteter. Det var ingen terskel for å kunne delta og uten krav til ferdigheter eller til økonomi for å delta på idrettaktivtetene. Arrangementet er et viktig tiltak i inkluderingsarbeid, med idretten som virkemiddel. Idag har vi kunnet telle at over 1500 barn og unge deltok i aktivitet og alle barna som deltok fikk en t-skjorte og diplom.

Idrettsforeningene stilte med instruktører. Alle aktivtetene ble godt besøkt. En stor takk også til Borge ungdomsskole elever som stilte opp som funksjonærer.

Klikk her for flere bilder av arrangementet

#inkludering #barneidrett

15 visninger

Siste innlegg

Se alle

Inkluderingskurs

Inkluderingskurs tirsdag 20. oktober! Fredrikstad idrettsråd (FRID) vil med dette invitere til inkluderingskurs. Tid: 20. oktober kl. 18:00-20:00 Hvem: Miljøkontakter i Fredrikstad Sted: Victoria Hote

Ferie- og høstaktiviteter

På grunn av avlysning av "Barneidrettens dag", har FRID gjenværende midler til inkludering i idrettslag. Disse har vi avsatt til gjennomføring av ferieaktivitet i høstferien, og til andre høstaktivite