top of page
Søk
  • Forfatterens bildeStefan Løkse

Over 1500 barn og unge i aktivitet på barneidrettens dag


Barneidrettens dag er et samarbeidsarrangement mellom Østfoldhallene og idrettsrådet i Fredrikstad (FRID). Arrangementet er gratis til alle barn og unge og de har kunnet prøve seg på i alt 26 forskjellige idrettsaktiviteter. Det var ingen terskel for å kunne delta og uten krav til ferdigheter eller til økonomi for å delta på idrettaktivtetene. Arrangementet er et viktig tiltak i inkluderingsarbeid, med idretten som virkemiddel. Idag har vi kunnet telle at over 1500 barn og unge deltok i aktivitet og alle barna som deltok fikk en t-skjorte og diplom.

Idrettsforeningene stilte med instruktører. Alle aktivtetene ble godt besøkt. En stor takk også til Borge ungdomsskole elever som stilte opp som funksjonærer.

Klikk her for flere bilder av arrangementet

unnamed.jpg

#inkludering #barneidrett

15 visninger

Siste innlegg

Se alle
bottom of page