Over 1500 barn og unge i aktivitet på barneidrettens dag


Barneidrettens dag er et samarbeidsarrangement mellom Østfoldhallene og idrettsrådet i Fredrikstad (FRID). Arrangementet er gratis til alle barn og unge og de har kunnet prøve seg på i alt 26 forskjellige idrettsaktiviteter. Det var ingen terskel for å kunne delta og uten krav til ferdigheter eller til økonomi for å delta på idrettaktivtetene. Arrangementet er et viktig tiltak i inkluderingsarbeid, med idretten som virkemiddel. Idag har vi kunnet telle at over 1500 barn og unge deltok i aktivitet og alle barna som deltok fikk en t-skjorte og diplom.

Idrettsforeningene stilte med instruktører. Alle aktivtetene ble godt besøkt. En stor takk også til Borge ungdomsskole elever som stilte opp som funksjonærer.

Klikk her for flere bilder av arrangementet

#inkludering #barneidrett

15 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Spennende fagsamling/temakveld tirsdag 13. april

Tirsdag kveld 13. april arrangerer Fredrikstad idrettsråd fagsamling/temakveld med tittel "Hvorfor blir vi ikke bedre? Totalbelastning, helhetstenkning og individualisering i ungdomsidretten". Vår gje