top of page
  • Stefan Løkse

SOMMERAVSLUTNING PÅ FRID – SKOLEN


Sist søndag var det avslutning på FRID – skolen, et lederopplæringstiltak for ungdom. Avslutningen skjedde på Sarpsborg Bowlingsenter med 30 ungdommer på 16 år, en fabelaktig gruppe med en god blanding av gutter og jenter med forskjellig kulturbakgrunn. Først planmøte hvor det ble vedtatt å starte egen gruppe for de som går i videregående. Dessuten skal det gjennomføres flere KKK-samlinger i løpet av høsten. Lørdags ettermiddager med lederopplæring, fokus på kultur og aktivitet i gymsalen. Dessuten ungdomskonferanse søndag 6. desember på hotell City som blir høstens høydepunkt. Deretter var det bowlingmesterskap hvor hovedmålet var å slå Svein (daglig leder i FRID) som var høyt oppe etter fjorårets seier. To stykker greidde det til slutt. Først og sist var det stor glede å være sammen.


Siste innlegg

Se alle
bottom of page