Hankøseminar 13-14 Oktober


Per Mathias Høgmo (Trener FFK) er en av flere dyktige foredragsholdere som kommer til Hankø konferansen 2018 for å snakke om Idrettsglede. Foto: www.fredrikstadfk.no

Fredrikstad idrettsråd har for 24 gang gleden av å invitere til nytt Hankøseminar den 13 til 14 oktober. Temaet for denne flotte idrettshelgen vil være idrettsglede.

Vi ønsker at dette skal være et inspirasjons og kompetanseseminar, med sentrale tillitsvalgte i styre og stell. Barneidrettsanvarlige og fagansvarlige, barneidrett, og ungdomsleder, miljøkontakter og trenerkoordinatorer er også hjertelig velkommen.

Dette er en møteplass for engasjement, kunnskapspåfyll og nettverksbygging, som er viktig for idretten i Fredrikstad. Sammen med våre flotte foredragsholdere, håper vi at DU kan bidra vesentlig til at dette blir et flott seminar.

Deltakeravgift for seminar, bespisning og dobbeltrom kr. 1090.- enkeltrom kr. 1390.- og uten overnatting 790,-

Påmelding gjøres innen 9. september på vår side.

Vi gleder oss til å se deg.

For program, foredragsholdere og påmelding se vår side HER.


267 visninger

Siste innlegg

Se alle

Inkluderingskurs

Inkluderingskurs tirsdag 20. oktober! Fredrikstad idrettsråd (FRID) vil med dette invitere til inkluderingskurs. Tid: 20. oktober kl. 18:00-20:00 Hvem: Miljøkontakter i Fredrikstad Sted: Victoria Hote

Ferie- og høstaktiviteter

På grunn av avlysning av "Barneidrettens dag", har FRID gjenværende midler til inkludering i idrettslag. Disse har vi avsatt til gjennomføring av ferieaktivitet i høstferien, og til andre høstaktivite