Folkemøte: Idrettens framtid i Fredrikstad


Mandag 9. september 2019 er det kommunevalg i Fredrikstad. Valgresultatet og partipolitikken vil kunne få stor innflytelse for hvordan idretten i kommunen utvikler seg de kommende årene.

I denne paneldebatten tar idretten opp en rekke spørsmål. Til oss kommer partitoppene i Fredrikstad – og mange kjente idrettsledere.

Hvordan skal vi få flere barn, unge og voksne i aktivitet? Bygger vi riktige anlegg? Vil kommunen bedre rammevilkårene til idretten? Avsettes det tilstrekkelig med areal til å bygge idrettsanlegg? Vil Fredrikstad kommune satse på idrett/skole-prosjektet og andre inkluderingstiltak?

Det er noen av spørsmålene som vi skal ta for oss.

Kom og delta i debatten! Da er du med og påvirker fremtiden for idretten i Fredrikstad.

Facebook eventside: https://www.facebook.com/fridraad/posts/2415002235378659?

Dato: 20. august 2019 Tid: 19:00-21:00 Sted: Litteraturhuset Arrangør: Fredrikstad Idrettsråd

Gratis inngang.


14 visninger

Siste innlegg

Se alle

Inkluderingskurs

Inkluderingskurs tirsdag 20. oktober! Fredrikstad idrettsråd (FRID) vil med dette invitere til inkluderingskurs. Tid: 20. oktober kl. 18:00-20:00 Hvem: Miljøkontakter i Fredrikstad Sted: Victoria Hote

Ferie- og høstaktiviteter

På grunn av avlysning av "Barneidrettens dag", har FRID gjenværende midler til inkludering i idrettslag. Disse har vi avsatt til gjennomføring av ferieaktivitet i høstferien, og til andre høstaktivite