Ny idrettsrådgiver


5. august tiltrådte Morten Engebretsen som ny idrettsrådgiver i Fredrikstad idrettsråd i en 50% stilling. Morten er en erfaren ung mann med allsidig bakgrunn fra både idrettens organisasjonsliv og offentlig sektor. Han har masterutdannelse fra Norges idrettshøgskole og lokal tilknytning til idretten i Fredrikstad.

Fredrikstad idrettsråd er opptatt av vårt samfunnsansvar og Mortens hovedoppgave er å følge opp og videreutvikle det gode inkluderingsarbeidet som i dag utføres av våre klubber.

Fredrikstad idrettsråd ønsker Morten velkommen.


117 visninger

Siste innlegg

Se alle

Inkluderingskurs

Inkluderingskurs tirsdag 20. oktober! Fredrikstad idrettsråd (FRID) vil med dette invitere til inkluderingskurs. Tid: 20. oktober kl. 18:00-20:00 Hvem: Miljøkontakter i Fredrikstad Sted: Victoria Hote

Ferie- og høstaktiviteter

På grunn av avlysning av "Barneidrettens dag", har FRID gjenværende midler til inkludering i idrettslag. Disse har vi avsatt til gjennomføring av ferieaktivitet i høstferien, og til andre høstaktivite