Besøkstid mandager i februar


Hei!

Vi ønsker å være tilgjengelig for dere som ønsker å komme innom for en prat på vårt nye kontor på Værste, Høgskolen i Østfold, inngang N5.

Ut februar vil vi derfor være tilgjengelige hver mandag fra kl. 16:30-18:30. Vi sitter på kontoret rett til høyre for inngangen - så gi oss et tegn om du ønsker å komme inn da vi ikke har egen ringeklokke.

Velkommen :)


17 visninger

Siste innlegg

Se alle

Inkluderingskurs

Inkluderingskurs tirsdag 20. oktober! Fredrikstad idrettsråd (FRID) vil med dette invitere til inkluderingskurs. Tid: 20. oktober kl. 18:00-20:00 Hvem: Miljøkontakter i Fredrikstad Sted: Victoria Hote

Ferie- og høstaktiviteter

På grunn av avlysning av "Barneidrettens dag", har FRID gjenværende midler til inkludering i idrettslag. Disse har vi avsatt til gjennomføring av ferieaktivitet i høstferien, og til andre høstaktivite