Godt nytt år fra Fredrikstad idrettsråd

Fredrikstad Idrettsråd (FRID) ønsker alle medlemmer et godt nytt år, og vi er nå klare til å legge et utfordrende idrettsår bak oss. Avstandsregler, hjemmekontor, avlyste arrangementer og kohorter, preget store deler av fjoråret og vil dessverre fortsatt gjelde på ubestemt tid. Til informasjon har Fredrikstad kommune har idag (04.01) publisert følgende pressemelding:

https://www.fredrikstad.kommune.no/aktuelt/nye-koronatiltak-i-fredrikstad-4.-til-18.-januar/

FRID følger oppdateringene fortløpende. Er det noe dere klubber lurer på, så ta kontakt med oss.


Vi har vært så heldige at vi har fått inn en student som skal ha sin praksisperiode her hos oss de neste tre ukene. Sille Kingsrød-Kristoffersen er 27 år gammel og bor i Sarpsborg, og studerer idrettsvitenskap med fordypning i Sport Management ved Universitetet i Sørøst-Norge. Hun har bakgrunn fra hestesporten, og var i flere år aktivt medlem i Borge rideklubb.Fredrikstad idrettsråd ser fram til et bedre idrettsår i 2021 og ønsker alle klubber og dets medlemmer et riktig godt nytt år.


Hilsen fra Fredrikstad idrettsråd/styret


57 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Spennende fagsamling/temakveld tirsdag 13. april

Tirsdag kveld 13. april arrangerer Fredrikstad idrettsråd fagsamling/temakveld med tittel "Hvorfor blir vi ikke bedre? Totalbelastning, helhetstenkning og individualisering i ungdomsidretten". Vår gje