top of page
  • Stefan Løkse

Fremadstormende idrettsledere blant lokalungdommen i Fredrikstad


Fredag til søndag var 23 ungdommer fra Borge ungdomsskole og Haugeåsen skole samlet på Quality, Sarpsborg til NIFs ungdomslederkurs i regi av ØIK. Kurset er del av Frids prosjekt "FRID- skolen". Under ledelse av Cathrine Eriksen og Frode Jensen fra ØIK ble det en lærerik helg, og de fikk kompetanse innen en rekker idrettsrelaterte emner.

Ungdommene bidro med stort engasjement og bød på seg selv i rollespill, leker og gruppeoppgaver.

Kursleder beskriver helgen som følger;

"Jeg har lyst til å formidle noen inntrykk fra helgens kurs.

Alle sammen har vært med på reisen gjennom gruppeoppgaver, fremlegg og individuelle oppgaver, konkurranser og leker. De har alle på hver sin måte bidratt og gjort et suverent inntrykk på meg. Det er temmelig "hard core" når vi på lørdagen jobber fra 0900 til 2200 kun avbrutt av 1 times lunsj og 1,5 time fri. Allikevel har alle holdt ut og gjennomført med stil. Det har selvsagt krevd litt smisk og annerkjennelse både fra meg og deltagerne, men det er en del av "gamet". Dere skulle ha vært flue på veggen......

Deltagerne har hatt fremlegg og løftet frem saker som de ønsker for ungdomsidretten og andre utøvere. Har ikke hatt så mange flotte og "to the point" emner på samme kurs før. Disse var spesielt dyktige altså!

Jeg regner med at dere har gitt forventning og signalisert at dere ønsker at alle skulle utvise bra oppførsel, dette har alle virkelig klart og det var nesten litt trist å forlate de etter så mange intense timer sammen. :-) Herlig gjeng!"

Kathrine E

Nifslederkursforungdom2015.jpg

Siste innlegg

Se alle
bottom of page