top of page
  • Stefan Løkse

Inkluderingshelga 12.- 13. september.


Helga 12. – 13. september arrangerer FRID sammen med en lang rekke klubber både «Barneidrettens dag» på lørdag og «Fargerik fotball» på søndag.

Fargerik Fotball arrangeres for første gang som et fellesarrangement på Fredrikstad Stadion. Markedsføringen skjer direkte gjennom kommunalsjef Arne Rekdal Olsen i kommunens oppvekstsektor og ut til rektorene. Tiltaket er for 5. – 7. klasse og foreløpig er det påmeldt ca. 700 elever.

Barneidrettens dag er vel innarbeidet og samler nærmere 1500 unger og minst like mange foreldre og besteforeldre. Totalt regner vi med over 4000 deltakere fra et kulturelt mangfold som vil være tilstede på disse arrangementene.

Her finner du video fra Barneidrettens dag sist høst:………………

Leter du godt vil du også finne en av Fredrikstads mest profilerte utøvere Grace Bullen, både legge brytematte og være instruktør. Slik er norsk idrett på sitt beste!


bottom of page