Frid skolen-Ung samling nr 2


På søndag møttes igjen FRID- skolen- UNG. Denne gang var det på Borge ungdomsskole, hvor det ble informert om “Arrangementskolen”, aktiviteter i gymsalen og en quiz for ungdommene og avslutning med pizza:). Ungdommene planlegger å ha en aktivitetsdag for barn i Borgehallen utover i 2016. Det er en meget hyggelig og engasjert gjeng fra Borge og Haugeåsen skole, som vi I FRID er heldige å få jobbe i sammen.

Vi møtes igjen lørdag 14. november på Haugeåsen kl.15.00.

Superhilsen fra

Kurte og Cathrine


9 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

De lokale tiltakene og anbefalingene er oppdatert

Det er ikke tillatt å organisere idrettsaktivitet for voksne og unge. Det samme gjelder fritidsaktiviteter som organiserte øvelser og treninger. Dette er unntakene: Det er tillatt med utendørs idretts