Frid skolen-Ung samling nr 2


På søndag møttes igjen FRID- skolen- UNG. Denne gang var det på Borge ungdomsskole, hvor det ble informert om “Arrangementskolen”, aktiviteter i gymsalen og en quiz for ungdommene og avslutning med pizza:). Ungdommene planlegger å ha en aktivitetsdag for barn i Borgehallen utover i 2016. Det er en meget hyggelig og engasjert gjeng fra Borge og Haugeåsen skole, som vi I FRID er heldige å få jobbe i sammen.

Vi møtes igjen lørdag 14. november på Haugeåsen kl.15.00.

Superhilsen fra

Kurte og Cathrine


7 visninger

Siste innlegg

Se alle

Inkluderingskurs

Inkluderingskurs tirsdag 20. oktober! Fredrikstad idrettsråd (FRID) vil med dette invitere til inkluderingskurs. Tid: 20. oktober kl. 18:00-20:00 Hvem: Miljøkontakter i Fredrikstad Sted: Victoria Hote

Ferie- og høstaktiviteter

På grunn av avlysning av "Barneidrettens dag", har FRID gjenværende midler til inkludering i idrettslag. Disse har vi avsatt til gjennomføring av ferieaktivitet i høstferien, og til andre høstaktivite