top of page
  • Stefan Løkse

Frid skolen-Ung samling nr 2


På søndag møttes igjen FRID- skolen- UNG. Denne gang var det på Borge ungdomsskole, hvor det ble informert om “Arrangementskolen”, aktiviteter i gymsalen og en quiz for ungdommene og avslutning med pizza:). Ungdommene planlegger å ha en aktivitetsdag for barn i Borgehallen utover i 2016. Det er en meget hyggelig og engasjert gjeng fra Borge og Haugeåsen skole, som vi I FRID er heldige å få jobbe i sammen.

Vi møtes igjen lørdag 14. november på Haugeåsen kl.15.00.

Superhilsen fra

Kurte og Cathrine


Siste innlegg

Se alle

Innkalling til Årsmøte 2024

Styret innkaller herved til årsmøte i Fredrikstad Idretts- Og Aktivitetsråd. Årsmøtet avholdes 14. mai 2024 klokken 18:00, i auditorium H113 på Høgskolen i Østfold i Fredrikstad. Inngang H11 ved kaffe

bottom of page