Barnas Idrettsfest


Lørdag ble barneidrettens dag arrangert i Østfoldhallen. Barneidrettens dag viser nok en gang et bredt utvalg av idretter i Fredrikstad og et publikum med mangfold. I underkant av 2000 barn og unge besøkte barneidrettens dag i Østfoldhallen og 26 klubber var involvert.

Vil du lese om hvordan barna opplevde arrangementet.

Les FB sin artikkel klikk her

og se mange flotte bilder. Klikk her

En stor takk også til Borge og Haugeåsen ungdomsskole som stilte som funksjonærer.

#inkludering #barneidrett

9 visninger

Siste innlegg

Se alle

Inkluderingskurs

Inkluderingskurs tirsdag 20. oktober! Fredrikstad idrettsråd (FRID) vil med dette invitere til inkluderingskurs. Tid: 20. oktober kl. 18:00-20:00 Hvem: Miljøkontakter i Fredrikstad Sted: Victoria Hote

Ferie- og høstaktiviteter

På grunn av avlysning av "Barneidrettens dag", har FRID gjenværende midler til inkludering i idrettslag. Disse har vi avsatt til gjennomføring av ferieaktivitet i høstferien, og til andre høstaktivite