Barnas Idrettsfest


Lørdag ble barneidrettens dag arrangert i Østfoldhallen. Barneidrettens dag viser nok en gang et bredt utvalg av idretter i Fredrikstad og et publikum med mangfold. I underkant av 2000 barn og unge besøkte barneidrettens dag i Østfoldhallen og 26 klubber var involvert.

Vil du lese om hvordan barna opplevde arrangementet.

Les FB sin artikkel klikk her

og se mange flotte bilder. Klikk her

En stor takk også til Borge og Haugeåsen ungdomsskole som stilte som funksjonærer.

#inkludering #barneidrett

9 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Spennende fagsamling/temakveld tirsdag 13. april

Tirsdag kveld 13. april arrangerer Fredrikstad idrettsråd fagsamling/temakveld med tittel "Hvorfor blir vi ikke bedre? Totalbelastning, helhetstenkning og individualisering i ungdomsidretten". Vår gje