Ny idrettskonsulent i FRID


Håper alle har hatt en god sommer, med mye aktivitet og gode idrettsopplevelser. I sommerpausen har vi i FRID jobbet aktivt med å forsterke laget, og har gleden av å meddele at Fabian Andersen er ansatt som ny idrettskonsulent hos oss. Fabian har lokal tilhørighet til Fredrikstad idretten, og har god kunnskap og erfaring fra jobb i idrettsråd. Vi ønsker Fabian velkommen, og gleder oss til sammen å jobbe videre for ett aktivt Fredrikstad.


140 visninger

Siste innlegg

Se alle

Inkluderingskurs

Inkluderingskurs tirsdag 20. oktober! Fredrikstad idrettsråd (FRID) vil med dette invitere til inkluderingskurs. Tid: 20. oktober kl. 18:00-20:00 Hvem: Miljøkontakter i Fredrikstad Sted: Victoria Hote

Ferie- og høstaktiviteter

På grunn av avlysning av "Barneidrettens dag", har FRID gjenværende midler til inkludering i idrettslag. Disse har vi avsatt til gjennomføring av ferieaktivitet i høstferien, og til andre høstaktivite