top of page
  • Stefan Løkse

Fagkveld for fagansvarlig barneidrett og trenerkoordinatorer ungdomsidrett


Det inviteres til obligatorisk fagkveld for fagansvarlige barneidrett og trenerkoordinatorer ungdomsidrett. Dette er et krav til alle som er fagansvarlige for barneidrett og trenerkoordinatorer for ungdomsidrett, for å motta midler gjennom lokale aktivitetsmidler.

Torsdag 11. april kl. 18.30 – 21.00 på klubbhuset til Begby IL.

Program for kvelden:

18.30-18.45.

Innledning ved Fabian Andersen

18.45-19.15.

- Hvordan ivareta barn og unges hverdag? Trond «Kurte» Andreassen kommer fra Rolvsøy IF og Fredrikstad idrettsråd.

Kurte er utdannet lærer, med jobber nå som prosjektleder i forebyggingstiltaket Glommaflanke. Han er opptatt av at alle skal få muligheten til å delta, noe han har sterkt fokus på blant annet gjennom sine ulike verv i Rolvsøy IF. 19.15.-19.45.

- Hva er god barneidrett? Sverre Gulbrandsen er Barneidrettsansvarlig i Skogstrand IL. Han trener Jenter 9 i fotball og håndball, og holder barneidrett med 5 åringer og lek i gymsal med 3-4 åringer.

Sverre er utdannet idrettspedagog med fordypning i barn og unge i bevegelse fra Norges idrettshøgskole og jobber til daglig som idrettslærer og rådgiver ved Frederik II vgs. I tillegg har han trenererfaring helt fra 3 åringer til Junior Interkrets og kretslag, samt senior i lavere divisjoner i fotball. Tidligere trenerkoordinator i Trosvik IF.

19.45 – 19.55 Kaffepause

19.55 - 20.30. - Hvordan oppnå god ungdomsidrett?

Erik Hæren har jobbet med ungdommer og talentutvikling de siste årene både gjennom WANG og Fredrikstad Innebandyklubb.

Erik er landslagstrener for herrer og trener for flere elitelag. Lærerutdannet og jobber som lærer i grunnskolen ved siden av jobben på WANG Toppidrett.

20.30-21.00 Erfaringsutvekslinger og veien videre.

Påmelding gjøres her


Siste innlegg

Se alle
bottom of page