Barneidrettens dag 7. September


INVITASJON TIL BARNEIDRETTENS DAG,LØRDAG 7.September, 2019

Tid: 1100 -1500

Sted: Østfoldhallen

Fredrikstad Idrettsråd og Østfoldhallen ønsker alle barn og ungdommer hjertelig velkommen til barneidrettens dag. Her kan alle barn og unge i alle aldre prøve seg på mange ulike aktiviteter og idretter. Arrangementet er gratis. Idrettforeningene stiller med instruktører. Alle som deltar får en t -skjorte og en diplom. Velkommen.

Vil du lese om hvordan barna har opplevd arrangementene tidligere?

Les FB sine artikler og se mange flotte bilder fra arrangementet ved å klikke her

For Klubbene:

For deltakende klubber er det påmelding elektronisk ved å klikke her

Hvert lag får Kr 3000,- for innsatsen

Facebookevent: https://www.facebook.com/events/345932519645295/


18 visninger

Siste innlegg

Se alle

Inkluderingskurs

Inkluderingskurs tirsdag 20. oktober! Fredrikstad idrettsråd (FRID) vil med dette invitere til inkluderingskurs. Tid: 20. oktober kl. 18:00-20:00 Hvem: Miljøkontakter i Fredrikstad Sted: Victoria Hote

Ferie- og høstaktiviteter

På grunn av avlysning av "Barneidrettens dag", har FRID gjenværende midler til inkludering i idrettslag. Disse har vi avsatt til gjennomføring av ferieaktivitet i høstferien, og til andre høstaktivite