top of page
  • Stefan Løkse

Barneidrettens dag 7. September


INVITASJON TIL BARNEIDRETTENS DAG,LØRDAG 7.September, 2019

Tid: 1100 -1500

Sted: Østfoldhallen

Fredrikstad Idrettsråd og Østfoldhallen ønsker alle barn og ungdommer hjertelig velkommen til barneidrettens dag. Her kan alle barn og unge i alle aldre prøve seg på mange ulike aktiviteter og idretter. Arrangementet er gratis. Idrettforeningene stiller med instruktører. Alle som deltar får en t -skjorte og en diplom. Velkommen.

Vil du lese om hvordan barna har opplevd arrangementene tidligere?

Les FB sine artikler og se mange flotte bilder fra arrangementet ved å klikke her

For Klubbene:

For deltakende klubber er det påmelding elektronisk ved å klikke her

Hvert lag får Kr 3000,- for innsatsen


Siste innlegg

Se alle

Innkalling til Årsmøte 2024

Styret innkaller herved til årsmøte i Fredrikstad Idretts- Og Aktivitetsråd. Årsmøtet avholdes 14. mai 2024 klokken 18:00, i auditorium H113 på Høgskolen i Østfold i Fredrikstad. Inngang H11 ved kaffe

bottom of page