Idrettspodden - Fredrikstad


Visste du at idretten i Fredrikstad har fått sin egen podcast? Podcasten har fått navnet “Idrettspodden”, og du finner den her på nettsiden, under menypunktet «Podcast», eller ved å trykke HER. Idrettspodden er tilgjengelig på blant annet Anchor, Google Podcasts, Breaker og Spotify, og du kan abonnere på denne ved å klikke på disse.

Vi besøker aktuelle klubber og idretts-profiler, og tar opp forskjellige tema som har til hensikt å gi idrettene i Fredrikstad innsikt i hverandres hverdag. Podden kan også inneholde debatter, og informasjon om FRIDS aktiviteter, oppsummering av politiske møter og andre dagsaktuelle saker. Podden oppdateres ukentlig med nye episoder, og vi håper dette vil komme alle i Fredrikstad-idretten til gode. Har du ønsker eller tips om tema, eller forslag til intervjuer så ønsker vi disse innspillene hjertelig velkommen. Send oss en epost med hva du har på hjertet kontoret@frid.no


98 visninger

Siste innlegg

Se alle

Inkluderingskurs

Inkluderingskurs tirsdag 20. oktober! Fredrikstad idrettsråd (FRID) vil med dette invitere til inkluderingskurs. Tid: 20. oktober kl. 18:00-20:00 Hvem: Miljøkontakter i Fredrikstad Sted: Victoria Hote

Ferie- og høstaktiviteter

På grunn av avlysning av "Barneidrettens dag", har FRID gjenværende midler til inkludering i idrettslag. Disse har vi avsatt til gjennomføring av ferieaktivitet i høstferien, og til andre høstaktivite