Idrettspodden - Fredrikstad


Visste du at idretten i Fredrikstad har fått sin egen podcast? Podcasten har fått navnet “Idrettspodden”, og du finner den her på nettsiden, under menypunktet «Podcast», eller ved å trykke HER. Idrettspodden er tilgjengelig på blant annet Anchor, Google Podcasts, Breaker og Spotify, og du kan abonnere på denne ved å klikke på disse.

Vi besøker aktuelle klubber og idretts-profiler, og tar opp forskjellige tema som har til hensikt å gi idrettene i Fredrikstad innsikt i hverandres hverdag. Podden kan også inneholde debatter, og informasjon om FRIDS aktiviteter, oppsummering av politiske møter og andre dagsaktuelle saker. Podden oppdateres ukentlig med nye episoder, og vi håper dette vil komme alle i Fredrikstad-idretten til gode. Har du ønsker eller tips om tema, eller forslag til intervjuer så ønsker vi disse innspillene hjertelig velkommen. Send oss en epost med hva du har på hjertet kontoret@frid.no


98 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Spennende fagsamling/temakveld tirsdag 13. april

Tirsdag kveld 13. april arrangerer Fredrikstad idrettsråd fagsamling/temakveld med tittel "Hvorfor blir vi ikke bedre? Totalbelastning, helhetstenkning og individualisering i ungdomsidretten". Vår gje