top of page
  • Stefan Løkse

Julebrev


Julehilsener fra FRID Året nærmer seg slutten og de siste juleforberedelsene gjøres. Julen er en høytid som handler om å tilbringe tid sammen med de nærmeste, skape gode minner, nyte god mat og hyggelige samtaler. I julen har vi noen ekstra fridager som gir oss mulighet til å puste ut og slappe av. Vi ønsker å oppsummere de siste månedene hvor vi har mange fine aktiviteter å se tilbake på:

  • Barneidrettens dag, aktivitetsleder-, inkluderings- og verdibasert kurs

  • Idrett/skole-aktiviteter

  • Idrettspolitisk paneldebatt på Litteraturhuset Fredrikstad

  • Ledermøte med gode diskusjoner om kunstgressbaner og anlegg

  • Hankø-konferansen

Vår oppgave som bindeledd mellom den frivillige idretten og kommunen er å ta opp saker av felles interesse på vegne av idrettslaga. Dette for å styrke idrettens rolle i samfunnet. For at vi skal lykkes med dette er vi avhengige av et godt samarbeide med dere.

Tusen takk for all frivillighet og aktivitet i 2019 - vi ser fram til et fortsatt godt samarbeid i 2020. Om noen har forslag til tema for “Idrettspodden” så setter vi veldig stor pris på innspill. Benytt gjerne vårt kontaktskjema på frid.no

Med ønske om en riktig god jul og et godt nyttår,

julehilsen fra Fredrikstad idrettsråd.


bottom of page