top of page
  • Madelén Skogman

En hyllest til Fredrikstad-idrettens alle frivilligeIdretten i Fredrikstad består av utallige ildsjeler og frivillig innsats. En uerstattelig innsats som er med på å styrke idrettens solide posisjon i byen vår. Idretten er det området med klart mest dugnadsinnsats, og dekker så mangt.


Foreldre som sjonglerer mellom flere roller, som holder treninger på den lokale skolen og baker kaker eller forbereder mat til samlinger, oppvisninger og kamper. De som sørger for at barna alltid har en aktivitet å gå til. Det innebærer kioskansvarlige, sjåfører til og fra barnas aktiviteter, som også gjerne kjører og bringer klasse- og lag venner i samme slengen. Reiseledere på cuper, konkurranser og turneringer. «Potetene» i idrettslagene som tar enhver oppgave på strak arm. Økonomiansvarlige. Tillitspersoner mellom medlemmer, familier, lag og skoler. Styrerepresentanter. Nattevakter på overnattings-arrangementer. Alle dere som gjennom dugnadsånden holder idrettslagene våre i gang. Listen er uendelig.


2022 er frivillighetens år. I den forbindelse vil jeg rette en stor takk til Fredrikstad-idretten. Takk! Til foreldre og foresatte, søsken, besteforeldre, venner, naboen til naboen og de lokale ildsjelene. Takk for all vaffelsteking og pølsesalg, både i regnvær og på solskinnsdager. For at dere er til stede, heier og klapper, for at dere ser verdien i barn og unges deltagelse i organisert idrett. For at dere får barna til å kjenne på tilhørighet og mestring i hverdagen.


For idrett er hverdagsglede. Det er fellesskap. Mestring. Samhold. Selvtillit. Glede. Idretten får tiden til å stoppe opp, bringer jubelbrøl og latter. Idretten er viktig, den gir venner og gåsehud. Idretten vekker følelser. Er engasjerende. Idrett er inkluderende. Og det er dere som er med på å skape dette. Idretts- og bevegelsesgleden for Fredrikstads barn og unge lever i beste velgående takket være dere.


Så takk, tusen takk, for deres tid og engasjement. For den innsatsen dere gjør for Fredrikstad-idretten hver eneste dag. Det er dere som gjør den organiserte idretten i Fredrikstad til alt det positive den er. Og med de to krevende årene som har vært, er det imponerende å se hvordan dere har stått støtt hele veien. Stå på videre – vi heier på dere!

Siste innlegg

Se alle

Innkalling til Årsmøte 2024

Styret innkaller herved til årsmøte i Fredrikstad Idretts- Og Aktivitetsråd. Årsmøtet avholdes 14. mai 2024 klokken 18:00, i auditorium H113 på Høgskolen i Østfold i Fredrikstad. Inngang H11 ved kaffe

Comentários


bottom of page