top of page
  • morten398

Ferieaktivitetens sommer

Vi går en ny sommer i møte med smitteverntiltakene og reiserestriksjoner. En god del av befolkningen vil nok feriere rundt innenfor Norges grenser, men mange forbereder seg på en ny hjemmesommer. I et samarbeid med Fredrikstad kommune og Fredrikstad idrettsråd arrangerer derfor byens idrettslag en rekke ulike ferieaktiviteter for barn og unge denne sommeren. Kommunen fordeler et betydelig tilskudd fra Utdanningsdirektorat til sommerskole/ferieaktiviteter, og FRID har en sentral, koordinerende rolle i dette arbeidet. Tilskuddet kom på kort varsel, men sammen har vi klart å hive oss rundt og vi er både imponerte og stolte over responsen blant byens idrettslag, der vi har klart å få med oss 15 ulike idrettslag på laget. Ferieaktivitetene vil foregå i skolens sommerferie, fra og med uke 25, til og med uke 33. Aktivitetene vil være gratis lavterskelaktiviteter som er åpne for alle uavhengig av medlemskap i idrettslag, eget utstyr og forkunnskaper/ferdigheter. Vi regner med at over 1500 barn og unge vil benytte disse aktivitetstilbudene i sommer. Innen de neste ukene vil vi promotere de ulike ferieaktivitetene. Vi gleder oss!


Vi har i tillegg et par idrettslag på trappene som vurderer å arrangere ferieaktivitet. Ønsker ditt idrettslag å arrangere ferieaktivitet? Det er ikke for sent å søke om støtte til ferieaktivitet! Kontakt Morten på morten@frid.no eller ring 47372179.




Siste innlegg

Se alle

Innkalling til Årsmøte 2024

Styret innkaller herved til årsmøte i Fredrikstad Idretts- Og Aktivitetsråd. Årsmøtet avholdes 14. mai 2024 klokken 18:00, i auditorium H113 på Høgskolen i Østfold i Fredrikstad. Inngang H11 ved kaffe

bottom of page