top of page
  • morten398

Kompetanseløft for morgendagens trenere

Denne uka har aktive og kommende barneidrettstrenere vært samlet til felles kompetanseløft, og lørdag formiddag hadde kurslærer Cathrine Eriksen (tilknyttet Viken idrettskrets) en praktisk og avsluttende økt med de yngste trenerne i Nedre Glomma Turn i deres lokaler på Activ Center.


Idrettsklubbene i Fredrikstad har siden tidlig 2000-tallet hatt en samlet oppslutning om at aktive trenere innen barneidrett, eller de som ønsker å bli det, skal inneha en felles kunnskaps- og verdiplattform.


Hvert år siden den gang, har FRID i samarbeid med Viken Idrettskrets lagt til rette for aktivitetslederkurs. Kurset er en del av porteføljen til Norges idrettsforbund, og gir innføringer og refleksjoner i ulike aspekter i det trene barn. Fra "hva, hvorfor, hvordan"-tematikk, til Norges idrettsforbunds bestemmelser innen barneidrett (barneidrettsbestemmelser).







Siste innlegg

Se alle

Innkalling til Årsmøte 2024

Styret innkaller herved til årsmøte i Fredrikstad Idretts- Og Aktivitetsråd. Årsmøtet avholdes 14. mai 2024 klokken 18:00, i auditorium H113 på Høgskolen i Østfold i Fredrikstad. Inngang H11 ved kaffe

bottom of page