top of page
  • morten398

Kurs Barneidrettstrener

Denne uka har barneidrettstrenere og fagansvarlige barneidrett vært samlet til felles kompetanseløft gjennom kurset Barneidrettstrener (tidligere kalt Aktivitetslederkurs i barneidrett), i regi av Viken idrettskrets. Lørdag formiddag hadde kurslærer Cathrine Eriksen en praktisk og avsluttende økt med 19 deltakere som representerte til sammen 10 ulike idrettslag i byen, i gymsalen ved Cicignon barne- og ungdomsskole.


Idrettsklubbene i Fredrikstad har siden tidlig 2000-tallet hatt en samlet oppslutning om at aktive trenere innen barneidrett, eller de som ønsker å bli det, og fagansvarlige barneidrett, skal inneha en felles kunnskaps- og verdiplattform.


Hvert år siden den gang, har FRID i samarbeid med Viken Idrettskrets lagt til rette for aktivitetslederkurs (nå Barneidrettstrener). Kurset er en del av porteføljen til Norges idrettsforbund, og gir innføringer og refleksjoner i ulike aspekter i det trene barn. Fra "hva, hvorfor, hvordan"-tematikk, til Norges idrettsforbunds bestemmelser innen barneidrett (barneidrettsbestemmelser). I tillegg er det nå et ekstra fokus på relasjonsbygging og relasjonskompetanse.


Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page