top of page
  • Sille Kingsrød-Kristoffersen

Lettelser i tiltak fra i dag, mandag 26. april

  • Barn og unge under 20 år kan delta på fritidsaktiviteter utendørs. De kan da også unntas fra anbefalingen om avstand når det er nødvendig for å drive med aktiviteten.


  • Voksne over 20 år kan drive med fritidsaktiviteter ute i grupper, men må opprettholde en meters avstand.


  • Det er ikke anbefalt å organisere innendørs idretts- eller fritidsaktivitet for barn unge under 20 år (lokalt tiltak til og med 2. mai).


  • Det er ikke tillatt å organisere innendørs idrettsaktivitet for personer som er 20 år eller eldre. Det samme gjelder fritidsaktiviteter som organiserte øvelser, trening og prøver for kor, korps og teater. Innendørs organisert trening for toppidrettsutøvere er likevel tillatt. (Toppidrett er definert som utøvere som har idrett som hovedinntektskilde, som har et idrettslag som hovedarbeidsgiver, eller som mottar stipend fra Olympiatoppen. Innenfor fotball er unntaket begrenset til de to øverste divisjonene for kvinner og menn).


  • Det er tillat med utendørs treningskamper i fotballens to øverste divisjoner for kvinner og menn, med kun spillere, støtteapparat og dommere til stede.


  • Svømmehaller, badeland, spaanlegg, hotellbasseng o.l. skal være stengt. Følgende tilbud kan likevel holde åpent: svømming for toppidrettsutøvere (toppidrett er definert som utøvere som har idrett som hovedinntektskilde, som har et idrettslag som hovedarbeidsgiver, eller som mottar stipend fra Olympiatoppen), rehabilitering og opptrening som tilbys individuelt eller i mindre grupper med arrangør. Annen individuell behandling som det kan bestilles time til og hvor bad er en del av behandlingen.


  • Treningssentre skal ha stengt, likevel slik at følgende tilbud kan holde åpent: Rehabilitering og opptrening som tilbys individuelt eller i mindre grupper med arrangør. individuell trening og behandling som det kan bestilles time til.


Arrangement:

I Fredrikstad gjelder for tiden tiltaksnivå 5b Hovedregelen er at det ikke er tillatt å gjennomføre arrangementer. Det er likevel tillatt å arrangere: Arrangementer som sendes digitalt med fem personer til stede fysisk, i tillegg til utøvere og nødvendig produksjonspersonell. Arrangøren skal sørge for at alle deltakere som ikke er i samme husstand eller skole- eller barnehagekohort skal kunne holde minst én meters avstand til andre som ikke er i samme husstand/kohort. Dette gjelder også på vei inn og ut fra arrangementet, samt i pauser.

Siste innlegg

Se alle

Komentarze


bottom of page