top of page
  • patrick0759

Nyansatt Sosialfaglig KonsulentHei! Jeg heter Patrick Selaci, er 31 år gammel og holder til på Torp med min støttende samboer og to små “sjefsdirektører” – også kjent som barna våre. Utdanningen tok jeg ved Høgskolen i Østfold og fikk tittelen Velferdsviter etter endt bachelorutdanning i 2015. Jeg har nylig tredd inn i en nyopprettet og spennende rolle som Sosialfaglig Konsulent ved Fredrikstad Idretts- og Aktivitetsråd og med åtte års erfaring med å jobbe med ungdom, ønsker jeg å bruke denne innsikten i min nye rolle. 

Som Sosialfaglig konsulent ved Fredrikstad Idretts- og Aktivitetsråd er jeg fast bestemt på å tilføre verdi til idrettsklubbene. Mine fokusområder vil blant annet være å tilby veiledning og støtte til lagledere og videreutvikling av kompetanse og inkluderingstiltak.

Som tidligere fotballspiller på breddenivå har jeg fått innsikt i de ulike utfordringene idrettsklubbene kan møte når det gjelder kultur, holdninger og inkludering blant ungdom. Jeg har selv erfart viktigheten av å ha klare rammer og viktigheten av å føle seg inkludert og støttet, så denne innsikten kombinert med min erfaring er noe jeg vil utnytte i min rolle.


Jeg ser frem til å bidra til en positiv utvikling i idrettsklubbene ved å dele min kunnskap og engasjement og håper at dette vil gi en målbar forskjell i de ulike respektive idrettsklubbene.

Siste innlegg

Se alle

Comentarii


bottom of page