top of page
  • Stefan Løkse

Sommerhilsen

Fredrikstad Idrettsråd (FRID) ønsker idrettslag, kommunen og samarbeidspartnere en riktig god og aktiv sommer. Nok en sesong er over, også dette etter en krevende tid. Pandemi, rødt og gult, en-meter, to-meter, kohorter, og en rekke andre periodevise tiltak har preget året. FRID vil benytte anledningen til å takke klubbene for tålmodigheten og innsatsen for å holde hjulene i gang.


I et samarbeid med Fredrikstad kommune vil vi fremheve at vi er stolte over byens idrettslag, der over 15 ulike idrettslag på forholdsvis kort varsel har organisert en rekke ferieaktiviteter i sommerferien. Idrettslagene legger i sommer til rette for at flere barn og ungdom skal få delta på viktige sosiale arenaer, bli mer aktive, uavhengig av økonomiske barrierer, i en tid hvor flere har planlagt å feriere hjemme. Å skape idrettsglede denne sommeren har kanskje aldri vært viktigere?!


Styret og administrasjonen i FRID ønsker alle en god sommer :)

Siste innlegg

Se alle

Innkalling til Årsmøte 2024

Styret innkaller herved til årsmøte i Fredrikstad Idretts- Og Aktivitetsråd. Årsmøtet avholdes 14. mai 2024 klokken 18:00, i auditorium H113 på Høgskolen i Østfold i Fredrikstad. Inngang H11 ved kaffe

bottom of page