Millioner ekstra til klubbeide anlegg


I posisjonspartienes forslag til budsjett for Fredrikstad kommune er det plusset på 2 millioner ekstra i tilskudd til idrettslagene. Dette var FRIDs prioriterte ønske i det årlige møte med politikerne 27. oktober. I 2013 gjorde FRID en uformell undersøkelse blant klubber som driver i egne anlegg som viste at disse klubbene hadde kostnader knyttet til anleggsdrift på mer enn 20 millioner kroner. Samtidig var den kommunale støtten på mindre enn èn million. En økning på 2 millioner vil derfor representere en forskjell.

#politikk #anlegg

3 visninger

Siste innlegg

Se alle

Inkluderingskurs

Inkluderingskurs tirsdag 20. oktober! Fredrikstad idrettsråd (FRID) vil med dette invitere til inkluderingskurs. Tid: 20. oktober kl. 18:00-20:00 Hvem: Miljøkontakter i Fredrikstad Sted: Victoria Hote

Ferie- og høstaktiviteter

På grunn av avlysning av "Barneidrettens dag", har FRID gjenværende midler til inkludering i idrettslag. Disse har vi avsatt til gjennomføring av ferieaktivitet i høstferien, og til andre høstaktivite