Gratulerer Grace Bullen


Grace Bullen (18) fra Fredrikstad tok i dag Norges første medalje i European Games, Baku. Bullen var overlegen i bronsefinalen mot hjemmehåpet Irina Netreba (24 år),

Grace Bullen som opprinnelig holder junioralder viste null respekt for sin eldre motstander. Hjemmehåpet Netreba var sjanseløs foran sine egne. Stillheten i hallen da den lille "store" bryteren fra Norge seiret, var til å ta og føle på. Les videre


4 visninger

Siste innlegg

Se alle

Inkluderingskurs

Inkluderingskurs tirsdag 20. oktober! Fredrikstad idrettsråd (FRID) vil med dette invitere til inkluderingskurs. Tid: 20. oktober kl. 18:00-20:00 Hvem: Miljøkontakter i Fredrikstad Sted: Victoria Hote

Ferie- og høstaktiviteter

På grunn av avlysning av "Barneidrettens dag", har FRID gjenværende midler til inkludering i idrettslag. Disse har vi avsatt til gjennomføring av ferieaktivitet i høstferien, og til andre høstaktivite