top of page
  • Stefan Løkse

Hankøseminaret 10-11.oktober.


Hvem styrer i din klubb? Hvordan får vi en felles plattform? Hva er utfordringene?

I høst avholdes igjen Fredrikstadidrettens lederseminar på Hankø 10.-11. oktober.

Frode Kyvåg vil være kjent av de fleste som Norway Cup – general Håndballekspert på TV2. Noen av oss vil også kjenne ham som en fantastisk foredragsholder. På Hankø vil han ha som tema: «Verdibasert ledelse.»

Carl Fillip Singdahlsen er ekte Trosvik-gutt som nå jobber i kommunikasjonsavdelingen i Norges Idrettsforbund. Han vil ha som tema: «Informasjonstrømmen i klubben.»

Hvem bør være med?

Vi ønsker at dette både skal være et inspirasjons­ og kompetanseseminar. Viktig at det er med sentrale tillitsvalgte i styre og stell. Også barneidrettsansvarlige og fagansvarlige, barneidrett, og ungdomsleder og trenerkoordinator.Ellers så ser vi gjerne at klubbene bruker seminaret som påskjønnelse for trenere og ledere i barne­ og ungdomsidretten.

For Påmelding. Klikk her


bottom of page