Barneidrettens dag: Praktisk info til klubbene


Dato: 8. februar

Tid: 11:00 - 15:00

Sted: Østfoldhallen

Barneidrettens dag er en gratis aktivitetsdag for barn i alle aldre arrangert av Fredrikstad idrettsråd i samarbeid med Østfoldhallene og SpareBank 1. Her får barn og unge i alle aldre prøve seg på mange ulike aktiviteter og idretter fra klubber i Fredrikstad. Barna får en t-skjorte og en diplom.

Deltakende klubber stiller med instruktører og får en godtgjørelse på 3000 kroner for innsatsen. For påmelding benytter dere dette skjemaet: Påmelding til Barneidrettens dag. Vi ønsker at dere stiller i klubbtøy. Dette er viktig slik at dere er godt synlige for barna, samtidig som det kan bidra til å promotere egen klubb. Østfoldhallen henstiller til at parkeringa på østre side av hallen benyttes (mot elva).

Kurte vil være tilgjengelig i hallen fra 09:30. For spørsmål eller spesielle behov kan dere kontakte Kurte på telefon: 95 11 38 30 eller e-post: tro.and@online.no. OBS! Det finnes ikke gulvplater tilgjengelig i hallen.

Ved å klikke her kan dere lese Fredriksstad Blads tidligere artikler og se bilder fra foregående arrangementer av Barneidrettens dag. Og her finner dere arrangementet på Facebook.141 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Spennende fagsamling/temakveld tirsdag 13. april

Tirsdag kveld 13. april arrangerer Fredrikstad idrettsråd fagsamling/temakveld med tittel "Hvorfor blir vi ikke bedre? Totalbelastning, helhetstenkning og individualisering i ungdomsidretten". Vår gje