top of page
  • Stefan Løkse

Barneidrettens dag: Praktisk info til klubbene


Dato: 8. februar

Tid: 11:00 - 15:00

Sted: Østfoldhallen

Barneidrettens dag er en gratis aktivitetsdag for barn i alle aldre arrangert av Fredrikstad idrettsråd i samarbeid med Østfoldhallene og SpareBank 1. Her får barn og unge i alle aldre prøve seg på mange ulike aktiviteter og idretter fra klubber i Fredrikstad. Barna får en t-skjorte og en diplom.

Deltakende klubber stiller med instruktører og får en godtgjørelse på 3000 kroner for innsatsen. For påmelding benytter dere dette skjemaet: Påmelding til Barneidrettens dag. Vi ønsker at dere stiller i klubbtøy. Dette er viktig slik at dere er godt synlige for barna, samtidig som det kan bidra til å promotere egen klubb. Østfoldhallen henstiller til at parkeringa på østre side av hallen benyttes (mot elva).

Kurte vil være tilgjengelig i hallen fra 09:30. For spørsmål eller spesielle behov kan dere kontakte Kurte på telefon: 95 11 38 30 eller e-post: tro.and@online.no. OBS! Det finnes ikke gulvplater tilgjengelig i hallen.

Ved å klikke her kan dere lese Fredriksstad Blads tidligere artikler og se bilder fra foregående arrangementer av Barneidrettens dag. Og her finner dere arrangementet på Facebook.bottom of page