top of page
  • steinar65

Bli med på Barneidrettens Dag!

Lørdag den 4. februar er det endelig igjen tid for Barneidrettens Dag i Østfoldhallen fra klokken 11:00 til 15:00. Arrangementet er en tradisjonsrik idrettsfest i Fredrikstad hvor barn og unge i alle aldre får oppleve mestring og idrettsglede på tvers av mange idrettsaktiviteter.


I 2022 var det nærmere 2.500 deltakere tilstede med sine foreldre og mange hadde sitt aller første møte med idrett denne dagen. Arrangementet er derfor en fantastisk arena for å promotere sin klubb og samtidig rekruttere fremtidige medlemmer.


Klubbene som deltar med en eller flere aktiviteter (inkludert instruktører) mottar kr. 3000 for innsatsen.


Fristen for å melde seg på som klubb er den 15. januar på denne lenken: https://form.jotformeu.com/62172748213353


For spørsmål om gjennomføring eller annet er det bare å ta kontakt med Stefan.


For publikum


Arrangementet er gratis og for alle som vil komme å prøve noe av idrett -og aktivitetstilbudet i Fredrikstad. Det er ingen påmelding og dørene åpner klokken 11:00. Alle deltakere som kommer får en helt egen Barneidrettens Dag trøye gratis (forbehold om antall og størrelse)!


Parkering er nedenfor Østfoldhallen og gratis. Selve arrangementet er i 2. etasje og inngangen er mot riksveien (opp bakken ved parkeringsplassen mot Sarpsborg - eller opp trappene ved parkeringsplassen mot Fredrikstad).


Velkommen!


Se gjerne video fra fjorårets Barneidrettens DagComments


bottom of page