top of page
  • Kristian Smiseth

Bli med på Barneidrettens Dag!

Lørdag 3. februar er det igjen tid for Barneidrettens Dag i Østfoldhallen fra klokken 11:00 til 15:00. Arrangementet er en tradisjonsrik idrettsfest i Fredrikstad hvor barn og unge i alle aldre får oppleve mestring og idrettsglede gjennom ulike idrettsaktiviteter.


På Barneidrettens Dag i september var mer enn 3.000 besøkende innom, og mange barn og unge hadde sitt aller første møte med idrett denne dagen. Arrangementet gir en fantastisk mulighet til å promotere både klubb og aktivitet og til å bli kjent med forhåpentligvis mange, nye medlemmer.


Arrangementet er gratis og for alle som vil prøve noe av det store og mangfoldige idretts -og aktivitetstilbudet i Fredrikstad. Det er ingen påmelding og dørene åpner klokken 11:00. Alle deltakere som kommer får en helt egen Barneidrettens Dag trøye gratis (forbehold om antall og størrelse)!


Parkering er nedenfor Østfoldhallen og gratis. Selve arrangementet er i 2. etasje og inngangen er mot riksveien (opp bakken ved parkeringsplassen mot Sarpsborg - eller opp trappene ved parkeringsplassen mot Fredrikstad).


Velkommen!


Se gjerne video fra Barneidrettens Dag her:Comments


bottom of page