top of page
  • Kristian Smiseth

Bli med på Barneidrettens Dag!

Oppdatert: 20. jun.

Lørdag den 7. september er det endelig og nok en gang tid for en ny Barneidrettens Dag i Østfoldhallen fra klokken 11:00 til 15:00. Arrangementet har blitt en tradisjonsrik idrettsfest i Fredrikstad hvor barn og unge i alle aldre får oppleve mestring og idrettsglede gjennom ulike idrettsaktiviteter.


På Barneidrettens Dag i februar var nærmere 3.500 besøkende tilstede, og mange barn og unge hadde sitt aller første møte med idrett denne dagen. Arrangementet gir barna en morsom og fartsfylt dagsopplevelse, og er samtidig en fantastisk mulighet til å promotere både klubb og aktivitet for forhåpentligvis nye medlemmer.


Arrangementet er selvfølgelig gratis og for alle som vil prøve noe av det store og mangfoldige idretts -og aktivitetstilbudet i Fredrikstad. Det er ingen påmelding og dørene åpner klokken 11:00. Alle deltakere som kommer får en helt egen Barneidrettens Dag trøye gratis (forbehold om antall og størrelse)!


Parkering er nedenfor Østfoldhallen og gratis. Selve arrangementet er i 2. etasje, og inngangen er mot riksveien (opp bakken ved parkeringsplassen mot Sarpsborg - eller opp trappene ved parkeringsplassen mot Fredrikstad).


Velkommen!


Se gjerne video her fra Barneidrettens Dag:Comments


bottom of page