top of page
  • morten398

Spennende fagsamling/temakveld tirsdag 13. april

Oppdatert: 12. apr. 2021

Tirsdag kveld 13. april arrangerer Fredrikstad idrettsråd fagsamling/temakveld med tittel "Hvorfor blir vi ikke bedre? Totalbelastning, helhetstenkning og individualisering i ungdomsidretten". Vår gjesteforeleser er Christian Bjørndal, førsteamanuensis ved Institutt for idrett og samfunnsvitenskap ved Norges idrettshøgskole. Han underviser i håndball på bachelor i trening, coaching og idrettspsykologi, samt i emnet læring og ledelse i idrett på master i idrettsvitenskap innen coaching og idrettspsykologi.


Christian har skrevet flere innlegg på NIH-bloggen om akkurat disse temaene og hans forskning står som en slags motvekt mot tidlig satsing. Dere kan lese mer om hans forskning her.


Merk at denne fagsamlingen/temakvelden er obligatorisk for fagansvarlige og trenerkoordinatorer dersom dere skal søke på midler over LAM.


Foredraget kommer til å være digitalt (på Teams) og det vil være gratis å delta, men dere må melde dere på i forkant. Foredraget vil være tirsdag kveld - med start 19:30. Det vil vare omtrent en time, med muligheter til å stille spørsmål i etterkant. Å melde dere på kan gjøres her. Vi kommer til å sende dere lenke til foredraget utover tirsdagen da foredraget finner sted.

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page